Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

2008-ban, amikor egymásra találtunk, még nem egészen tisztán, de már derengett, hogy mi család leszünk. Azóta valamikor valóban azzá alakultunk, de pontosan talán nem is tudjuk megmondani, hogy mikor.

Családról

 

A család szent, ebben sokakkal egyetértünk. Nem csak a mi új kis családunk – Náni lányunkkal és Füles kutyával -, hanem ahonnan jöttünk, hiszen onnan hoztunk

  mindent. Rengeteg értéket, szeretetet, elveket, és olyan értékrendet, amire büszkék vagyunk. Büszkék vagyunk a családjainkra, hiszen általuk lettünk azok, akik most vagyunk, és akik mindig és mindenben mellettünk állnak.

Más dolgunk tehát nincs, mint vigyázni arra, amit tőlük kaptunk, és tovább adni majd a mi gyermekeinknek.

A pincéről

Gyönyörű gazdasági udvar Budajenő Fő utcájában, az ófaluban, sarkában a több, mint 100 éves présházzal és pincével, amit a felmenőink hagytak ránk. Túlélt háborúkat, világválságokat, mégsem csorbult szépsége. Ezt a szépséget kaptuk mi, és nagy gonddal vigyázunk rá, hogy gyermekeink, unokáink is készíthessenek is majd itt bort.

Addig is itt erjesztünk, érlelünk, fejtünk, vigyázunk a borainkra, néha kártyázunk, fröccsözünk, beszélgetünk, és persze megmutatjuk minden kíváncsi borkedvelőnek, aki betér hozzánk.