Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Vendéglátás

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Kóstolótermünket megújítjuk, hogy még szebb és kényelmesebb környezetben fogadhassuk vendégeinket. A felújítás során sajnos nem áll módunkban csoportokat fogadni, borkóstolókat tartani, de igyekszünk, hogy mihamarabb véget érjenek a munkálatok, és újra birtokba vehessük a termet. Köszönjük a megértést!


 

 

A bor összehoz bennünket. Leülünk mellé beszélgetni, kártyázni, ünnepelni. És ha már együtt vagyunk, enni is szeretünk.

A Reisner Pincében lehetőség van arra, hogy a borok mellé – falusi vendéglátás keretében – ételeket kínáljunk a mi kis konyhánkból. Legyen az egy egyszerű borkorcsolya, vagy akár egy kemencés lángos, hagyományos vagy különleges, szezonális feltétekkel.

Mindezt a kóstolótermünkben tudjuk felszolgálni, ahol egyszerre 24 főt tudunk vendégül látni, vagy a kertben, ahol táncolt már egyszerre 80 vendég is, vagy zenélt egy egész nagyfúvós.

Borkóstolóra, rendezvényekhez a kóstolóterem bérlésére kérj ajánlatot ide kattintva!

 

           

 

Rendezvények:

A Reisner Pince nem a hagyományos értelemben vett vendéglátóhely. Néha kinyitjuk a kertkaput, meghívjuk zenész barátainkat, és egy-egy délutánra pop-up fröccsterasszá varázsoljuk a kertet. Ha szeretnél velünk tartani legközelett, kövesd facebook és Instagram oldalunkat, ahol mindig hírt adunk a soron következő rendezvényünkről.